Bruidsfotografie info en mogelijkheden

LvT Fotografie Trouwfotografie

Zijn jullie op zoek naar een creatieve no nonsense fotograaf voor jullie huwelijk?

Lees dan hieronder hoe ik te werk ga en vraag vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek aan. 

 
 

In aanloop naar jullie bruiloft toe:

Omdat bruidsfotografie een intiem karakter heeft vind ik het heel belangrijk om een klik met het aanstaand bruidspaar te hebben, zodat jullie je gemakkelijk en veilig kunnen voelen wanneer je in de camera-spotlight staat tijdens de grote dag. Een bruiloft geeft immers al stress genoeg!

* Daarom is het kennismakingsgesprek àltijd gratis en vrijblijvend
* Wanneer we met elkaar in zee gaan bespreken we uitgebreid jullie wensen. Omdat ik met diverse Second Shooters samenwerk zal ik naar aanleiding van jullie wensen de meest passende 2e fotograaf selecteren.
* Alle wensen en gemaakte afspraken zet ik netjes netjes voor jullie op papier, zodat jullie verder in het traject continue weten waar jullie aan toe zijn.
* In de aanloop naar jullie grote dag ben ik goed bereikbaar per whatsapp, telefoon, e-mail voor vragen of laatste wensen en veranderingen. Ik zal jullie waar nodig helpen en adviseren bij elke stap richting jullie bruiloft, tijdens de grote dag en na afloop.

Tijdens jullie grote dag:

Behulpzaamheid en respect zijn onze kernwaarden voor jullie grote dag. Tijdens jullie bruiloft zullen we er samen met jullie en de ceremoniemeester alles aan doen om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.  We zorgen er voor dat we zo veel mogelijk vanaf de achtergrond werken, niemand voor de voeten lopen en beleefd en respectvol zijn voor de wensen en tradities die deze dag centraal staan.
Natuurlijk kunnen er momenten zijn van poseren (wanneer jullie daar als bruidspaar behoefte aan hebben), maar de focus zal liggen op spontaniteit en ongedwongen foto's.

Wat kun je concreet van ons verwachten:

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Fotografie door Lieselot Alers - van Teeffelen met 2e fotograaf
Circa 300 tot 600 nauwkeurig nabewerkte foto's van jullie trouwdag, waarvan een aantal previews op de grote dag zelf
Foto’s in de hoogst mogelijke kwaliteit  op USB geleverd
Een gepersonaliseerd album van 20×20 cm van 30 pagina’s

Wat is hiervoor jullie investering?:

Wij werken met een basisprijs van €1150,- voor 6 uur fotografie door 2 fotografen,
inclusief een luxe trouwalbum van 20x20 cm van 30 pagina's. 
Uiteraard is het mogelijk om meer of minder uren bij ons af te nemen, of andere speciale wensen in onze samenwerking op te nemen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan de aangepaste tarieven.